Hirdetés

Megalakult a THQ Nordic, és 13 játékot terveznek bejelenteni

|

A néhány éve csődbement THQ-nak egy másik kiadó használja fel a nevét és játékainak egy részét. A következő hónapokban kiderül, mit kezd velük a THQ Nordic.

Hirdetés

2013-ban a THQ cég pénzügyi gondok miatt csődbe ment, majd a játékainak jogait felvásárolták más kiadók. Emiatt az el nem készült Saints Row mellett a Space Marine sem kapott folytatást. A Deep Silver és a Sega vásárolták fel a címek nagy részét, de a Nordic Games is beszerzett magának egynéhány érdekes játékot.

A Nordic Games közel 5 millió dollárt csengetett ki a Red Faction, a Supreme Commander, a Darksiders és a THQ névhasználati jogaiért. Már akkor sem csengett az embereknek ismerősen a Nordic Games neve , de a kis hírnév ellenére komolyan szeretnének foglalkozni felvásárolt címeikkel.

Most látták elérkezettnek a pillanatot, hogy felhasználják a THQ brandet, és átkeresztelték a céget THQ Nordicra. Emellett a következő hónapokban 13 új játékot fognak bejelenteni, melyek között a THQ játékain lesz majd a hangsúly.

Ti melyik volt THQ játék folytatásának örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)