Hirdetés

Új stúdió kapta meg a Dead Island 2-t, készül az új Saints Row

|

Izgalmas híreket kaptunk a THQ Nordic háza tájáról: a kiadó két újabb stúdiót kebelezett be, de szó esett futó projektekről is.

Hirdetés

A pénzügyi jelentések akkor is nagyon izgalmasak tudnak lenni, ha valakit egyáltalán nem érdekel az, hogy pontosan mennyit tett zsebre egy kiadó, vagy hogyan tejelnek a mikrotranzakciók, hiszen az új projektekről is megtudhatunk ezt-azt.

Hirdetés

Pontosan ez történt most a THQ Nordiccal, akik három váratlan bejelentést is szállítottak. Az egyik, hogy a Volition gőzerővel dolgozik a következő Saints Row játékon. Jól halad a fejlesztés, és bár nem tudni, hogy pontosan mi lesz a címe, teljes értékű epizód lesz, nem úgy, mint az Agents of Mayhem.

Ismét megerősítést nyert az is, hogy a Dead Island 2 bizony készül, immár egy harmadik stúdió kezdte el kalapálni. Ezúttal az a Dambuster kapta meg a feladatot, akik a Homefront: Revolutiont is tető alá hozták. Hogy ez jó vagy rossz, azt egyelőre nem tudjuk eldönteni. Egy másik már-már feledésbe merült játék, a Timesplitters neve is előkerült, aminek a jogait még tavaly szerezte meg a Deep Silver. A csapathoz most csatlakozott a széria egyik atyja, Steve Ellis is, ami bizonyára jót tesz majd a játéknak.

És ha már a különböző csapatokról beszélünk, kiderült, hogy a Galaxy on Fire szérián dolgozó Fishlabs több be nem jelentett játékon is dolgozik, illetve hogy a Darksiders sorozatot fejlesztő Gunfire Games, valamint a motoros játékokban utazó Milestone is csatlakozott a THQ Nordic istállójához.

Ez így mind szép és jó, de most már jöhetnének a részletek is. Remélhetőleg megéljük még a Dead Island 2 bejelentését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)