Hirdetés

A THQ szerepjátékot készít

|

A THQ leszerződtetett pár desingert és a Big Huge Games-t egy új szerepjáték elkészítésére. A játék egy klasszikus akció RPG lesz, egyedi, aprólékosan felépített világgal.

Hirdetés

A THQ-t elsősorban a remek stratégiai játékairól ismerjük, bár azt már kevesebben tudják hogy a THQ nem csupán egy fejlesztő stúdió, hanem egy igen fontos kiadó is, bár ez a STALKER-nél már sokaknak feltűnhetett. A cég a Big Huge Games-el kötött egy teljesen új RPG elkészítésére való megállapodást. A fejlesztő csapat egyáltalán nem tapasztalatlan a szerepjátékok terén, hiszen egy olyan desingert sikerült találni a projekt élére aki már 25 éve a szakmában van, nem kisebb játékokon dolgozott mint az Oblivion és a Morrowind, az öreget Ken Rolston-nak hívják. A fickó szerint a THQ a lehető legjobb partner a szerepjáték készítésre, hiszen minden kellő támogatást megadnak, és türelmük is van, gondoljuk csak a STLAKER-re. Az egyelőre nevet sem viselő projektből születő játék a tervek szerint 2009-ben lát napvilágot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)