Hirdetés

THQ vs. Activision - Második menet

|

Peren kívüli megegyezéssel zárult a THQ és az Activison között zajló jogi vita.

Hirdetés

Mint arról korábban már beszámoltunk, perre ment a THQ. Az alperes az Activision volt, a vita pedig az egyik hamarosan megjelenő játék miatt robbant ki. Mindkét kiadó rendelkezik a BAJA licenccel, és nem is haboztak felhasználni azokat. A probléma az volt, hogy a THQ szerint az Activision egyszerűen lemásolta a konkurens cég játékának dobozát. Mivel az ő fejlesztésük előbb útjára indult, mint a vetélytársé, sőt a THQ dobozképe már ismert volt, amikor a Activison megjelentette sajátját, nem sok kétség férhetett az ítélethez. Úgy látszik azonban, hogy az Activision nem várta meg, amíg lebüntetik, hanem inkább hamar hamar peren kívüli egyezségre jutott. Áttervezett doboz, és nagy kézfogások. Hogy ki profitált legtöbbett ebből a nagy hajcihőből? Valószínüleg a játék, amelynek létezéséről sem tudtunk volna, ha nincs ez a kis hírverés...

baja.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)