Hirdetés

Thronebreaker: The Witcher Tales - rosszabbul fogy, mint amire a CD Projekt RED számított

|

A rajongói visszajelzéseket látva magasra tették az elvárásokat a srácok, de a dolgok mégsem úgy alakultak, ahogy szerették volna.

Hirdetés

Október 23-án jelent meg, és remek lett a legújabb The Witcher játék, a Thronebreaker. A történetét a The Witcher 3 írói írták, a fejlesztést is a CD Projekt RED végezte, a franchise kedvelőinek majdhogynem kötelező. 

Hirdetés

Ugyanakkor az, hogy minden harcot Gwentben kell megvívni, illetve GOG-exkluzívként jelent meg, néhány játékost eltántoríthatott a vásárlástól. November 9-én a csapat váratlanul kiadta a játékot Steamen, és mint a legfrissebb pénzügyi jelentésből kiderült, ennek oka részben az eladások nem túl kedvező alakulása volt.

"A játék tetszett a közösségünknek, minek következtében az eladásokkal kapcsolatos elvárásaink at magasra tettük. Sajnos eddig még nem sikerült ezeket elérni. Optimisták maradunk... Úgy tervezzük, hogy még sok éven át áruljuk a Thronebreakert. Érthető okoktból a GOG-on adtuk ki először. Ez az elsődleges platformunk, szerettük volna elsősorban azok számára elérhetővé tenni a játékot, akik ott támogatnának minket. Ugyanakkor a GOG elérése összehasonlíthatatlan a Steamével. Tudjuk, hogy van egy hatalmas Witcher rajongói bázis a Steamen, ezért adtuk ki a játékot ott is."

- mondta Adam Kicinski vezérigazgató. Hozzátette, hogy a steames megjelenést azért mindig fontolgatták. Felhívta a figyelmet arra is, hogy messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, mivel a Thronebreaker egy szokatlan projekt, nem összeegyeztethető a csapat további alkotásaival. Pénzügyi bukásról szó sincs, csak az elvárások voltak túl magasak.

A játék decemberben jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, kíváncsian várjuk, ott hogyan teljesít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)