Hirdetés

Thronebreaker: The Witcher Tales - megvan az ár, jött egy új előzetes

|

A The Witcher sorozat új spin-offja mától előrendelhető, de semmi extrát nem kap, aki a megjelenés előtt fizet érte. És ez így jó.

Hirdetés

Játékmenetében eltér majd a The Witcher 3-tól, viszont ugyanabban a világban játszódik és ugyanazok készítik, mint a CD Projekt RED eddigi legsikeresebb játékát, úgyhogy már csak ezért is érdemes odafigyelni rá.

Hirdetés

A Thronebreaker: The Witcher Tales október 23-án jelenik meg PC-re, december 4-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és mától lehet jelezni a PC-s változatra vonatkozó vásárlási szándékot a GOG.com-on. A 30 órás kampányt, 75 mellékküldetést ígérő, a Gwent: The Witcher Card Game-ből levált kártyás RPG 25,89 euróba fog kerülni, ami kb. 8500 forintnak felel meg. Jár mellé 5, a Gwentben használható kártyalapokat tartalmazó hordó is, illetve a betétdalok, egy digitális artbook, koncepciórajzok, a Fox Children képregény, 2 gwentes titulus és 2 avatar.

Kiderült a gépigény is: futtatásához legalább egy 64-bites Windows 7, egy Intel Celeron G1820 vagy egy AMD A4-7300 processzor, 4 GB RAM, egy Nvidia GeForce GT730 vagy Radeon R7 240 kártya kell, illetve 15 GB-nyi helyet fog elfoglalni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)