Hirdetés

Thronebreaker: The Witcher Tales - kiderült, mikor jön a CD Projekt RED új játéka

|

A Gwent sztorimódjából önálló játékká vált Thronebreakert a PC-sek és a konzolosok is idén kapják meg, igaz, nem egyszerre.

Hirdetés

Úgy volt, hogy a többjátékos módban ingyenesen játszható Gwent: The Witcher Card Game egy sztorimóddal bővül, viszont ezt a CD Projekt RED addig bővítette és faragta, míg teljes értékű játékká vált. 

Hirdetés

A Thronebreaker: The Witcher Tales-ben is kártyázni fogunk, viszont emellett felfedezünk és egyedi fejtörőket oldunk meg. A főszereplő Meve, Lyria és Rívia harcedzett királynője, akinek a nilfgaardiak támadásától kell megvédenie hazáját. A sztorin is a The Witcher 3 csapata dolgozott, úgyhogy már csak ezért érdemes lesz belevágni. 

A PC-s változat a GOG-on jelenik meg október 23-án, az Xbox One-os és a PlayStation 4-es december 4-én követi. Az áráról egyelőre nincs hír. Ugyanezen napokon lép ki a bétából az átdolgozott Gwent is, ami a Homecoming frissítéssel újul meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)