Hirdetés

Ti örülnétek egy durván kaszabolós Star Wars játéknak?

|

A széria producere imádná, ha fénykarddal kaszabolhatnánk a harcmezőn, de kérdéses, hogy a Disney-nél is ennyire lelkesek-e.

Hirdetés

Ha valakinek kimaradt volna a Dynasty Warriors sorozat, álljon itt egy gyors összefoglaló: ebben a hack-n-slash RPG-ben mi alakítjuk a szuperképességekkel rendelkező hőst, aki úgy megy át ellenséges egységek százain, mint kés a vajon. Bár az első epizód még egy tradicionális 1v1 verekedős játék volt 1997-ben, a második résszel bevezetett "Musou Mode" nagyon bejött a rajongóknak, így nem csoda, hogy már túl vagyunk a kilencedik számozott részen, és ki tudja, hány spin-offon.

Hirdetés

A Musou Mode számos kiadót megihletett, így készült már crossover többek közt Gundam, The Legends of Zelda, Dragon Quest, Persona és One Piece témában is. Egy német magazin most a sorozat producerével, Szuzuki Akihiróval beszélgetett, aki szót ejtett jövőbeli terveiről, vágyairól is.

"Sok ötlet és megannyi IP előkerült már csapaton belül. Ez csak az én személyes véleményem, de ha választhatnék, én egy Star Wars crossovert csinálnék"

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Battlefront játékok már bizonyították, hogy hatalmas élmény Darth Vaderként csapkodni a csatamezőn, ahogy azt sem tartanánk ördögtől valónak, hogy a Halálcsillag összes rohamosztagosát fénykardélre hányjuk, de hogy a Disney-nél hajlandóak lennének-e kiadni ilyen célra az IP-t, abban nem vagyunk biztosak. Főleg úgy, hogy a sorozat legújabb, nyugaton csak most megjelenő része erősen vegyes értékeléseket kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)