Hirdetés

Ti tudjátok, hogy mi a Cyberpunk 2077 főszereplőjének a keresztneve?

|

A Cyberpunk 2077-ben mindig V-ként hivatkoznak a karakterünkre, azonban egy különleges sztoriszálban kiderül, hogyan hívják valójában.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-tel olyan leckét tanult meg a CD Projekt RED, amit nem egyhamar fog elfelejteni, viszont fájdalmas tapasztalás volt ez, hiszen a The Witcher 3: Wild Hunttal felépített bizalmat sikerült megtépázniuk ezzel. A fejlesztőcsapat azóta is azon dolgozik, hogy kihozza a legtöbbet a sci--fi akciójátékából, a folyamatosan érkező frissítések után pedig egyre többen tértek vissza Night Citybe, miközben már készül az első - és talán egyben az utolsó - nagy kiegészítő is.

Minél többen fedezik fel maguknak a Cyberpunk 2077-et, annál többekben merül fel a kérdés, hogy a csak V-ként emlegetett főszereplőnek mi lehet a teljes neve, ugyanakkor aki alaposan odafigyelt a történésekre, és nem csak végigfutott rajta, az már rég tisztában van az információval. Spoilerekkel folytatjuk. 

Hirdetés

Amint a játékosok túljutnak a kezdeti rabláson, amikor V és Jackie Wells ellopják Johnny Silverhand szilánkját az Arasaka toronyból, és beszélnek Takemurával, elérhetővé válik az Automatic Love nevű küldetés. Ebben fel kell kutatni Evelyn Parkert, a nyomok pedig V-t a Westbrookban található Japantown egyik helyére, a könnyed élvezeteket kínáló Cloudsba vezetik, ahol egy "babával" való találkozás során V teljes keresztneve kiderül a beszélgetés során.

Mivel a babák hozzáférnek a kiterjedt információs adatbázishoz, ezért ahhoz a részlethez is, ami a játék többi részében rejtve marad: a férfiváltozatot Vincentnek, a nőit Valerie-nek hívják, de ahogy a karakter fogalmaz: "Csak azok használhatják az igazi nevemet, akik igazán jól ismernek". 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Csakhogy a névnek valójában nincs jelentősége. Hősünk a történet során végig azt próbálja kitalálni, hogy mihez kezdjen az életével, hova illik a leginkább (nem véletlenül kezdhetünk vele három életutat választva, azaz Nomadként, Street Kidként vagy Corpóként), ez a titokzatosság pedig remekül passzol a narratívához. Kíváncsian várjuk, hogy a közelgő kiegészítőben lesz-e még erre utalás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)