Hirdetés

Command & Conquer Remastered - jön a Tiberian Dawn és Red Alert felújított változata

|

Kiegészítőkkel egybecsomagolva, 4K-s látvánnyal hódíthat meg egy újabb generációt a két legendás játék.

Hirdetés

Korábban már elkezdett a kiadó utalgatni arra, hogy a mobilos mellékág mellett remaster játékok és új részek is jöhetnek a C&C sorozathoz. Most ebből az egyiket az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette. A Petroglyph csapatával karöltve ugyanis elkezdenek dolgozni egy Command & Conquer: Tiberian Dawn Remasteren - számos egykori Westwood Studios dolgozó van jelenleg a Petroglyph kötelékében, szóval egyáltalán nem véletlen a választás. Messze nem ez az egyetlen örömhír, ugyanis a C&C játékok másik nagy klasszikusa is felújított verziót kap, azaz el fog készülni a Red Alert Remaster is. 

Hirdetés

Természetesen az újrakevert játékok 4K-ban pompáznak majd, a két remastert pedig egybecsomagolva, gyűjteményként tervezik kiadni, ráadásul a Covert Ops, Counterstrike és Aftermath kiegészítőket is melléjük csapják. Az illetékesek azt is hozzátették, hogy természetesen semmiféle mikrotranzakcióra nem kell majd számítani - igen, ma már erre is külön ki kell térni. A nagy boldogság mellett azt sem szabad persze azért elfelejteni, hogy a fejlesztés még el sem kezdődött, szóval biztos nem a napokban fog majd befutni a Tiberian Dawnt és a Red Alertet tartalmazó Command & Conquer Remastered, de legalább tudjuk, hogy az EA egy ilyen csemegét is tervez a veterán játékosok számára (vagy épp azoknak, akik most ismerkednének meg ezekkel a klasszikusokkal). Az is kiderült, hogy a Petroglyph mellett a Lemon Sky Studios is dolgozni fog azon, hogy tökéletes művészi hitelességgel költözzön át 4K-ba a két játék látványvilága. 

Ti örültök, hogy 4K-s remaster készül a Tiberian Dawnhoz és a Red Alerthez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)