Hirdetés

Tiéd lehet a CryEngine

|

A Crytek mindenki számára elérhetővé tette a CryEngine motort, ha van pénzed és tapasztalatod, akár már ma nekiállhatsz a játékfejlesztésnek.

Hirdetés

A CryEngine jelenleg az egyik legfejlettebb grafikus motor, ami csak létezik a piacon, azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy egyben megvásárolja az egészet játékfejlesztéshez.

Erre lehet megoldás az, amit most lépett meg a Crytek: Steamen ugyanis már bérelni lehet a motort, nem is sok pénzért. A havi előfizetés – melynek díjába beletartozik az összes CryEngine eszköz, és dokumentáció – 10 dollárba/euróba (mert hát ezt egy az egyben kell váltani, mint tudjuk) kerül, míg ha valaki előre kifizet hat hónapot, csak 8,33 dollárt/eurót kell kicsengetnie. Sajnos azonban nem lehet túl mélyre túrni a kódban, ahhoz teljes, professzionális licenc megvásárlása szükséges, de egy saját projekt indításához talán ez is elegendő lehet.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)