Hirdetés

Tiger Woods PGA Tour - elindult az Online nyilt bétája, a '11 nyáron érkezik

|

A Tiger Woods széria már 2008-ban elhagyta a PC-s tábort, ám konzolon továbbra is elérhető.

Hirdetés

Mármint a klasszikus változatban értendő Tiger Woods PGA Tour játékokról van szó, hiszen mint tudjuk, az EA Sports több játéka az alacsony eladásokra hivatkozva hanyagolja a PC-s platformot. Gondoljunk csak az NBA LIVE, NHL, vagy a fent említett Tiger Woods játékokra, amiket miután a 2K Sports nyitott a PC-s tábor felé, annyira nem is hiányolunk.

A Tiger Woods PGA Tour sorozat egy új, böngészőből indítható része, a Tiger Woods PGA Tour Online ma lépett nyílt béta stádiumba, bárki, akinek kedve támad golfozni, ide ellátogatva kiveheti részét az internetes szórakozásból. Aki esetleg egy komolyabb hangvételű darabra vár, és rendelkezik Wii, Xbox 360, PlayStation vagy iPhone konzolok valamelyikével, az nyáron kaparinthatja meg a Tiger Woods PGA Tour '11-et. Meglátjuk tudják-e tartani a megjelenési időt.

A kép a Tiger Woods PGA Tour '08-ból van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)