Hirdetés

A Time szerint a PS3 megbukott

|

Az amerikai TIME magazin 2006 5 legnagyobb bukása egyikének a Sony Playstation 3 gépét tartja. A PS3 kampányt ezzel a mondattal aposztrofálták: "hogyan tegyünk tönkre egy hatalmas üzleti előnyt?" - copyright by Sony.

Hirdetés

A TIME cikke megemlítette, hogy a Playstation 2 mekkora óriási előnyre tett szert korábban a játékiparban. Ezúttal azonban a Sony mindenáron ragaszkodott a Cell nevű processzorhoz és a Blu-ray lemezformátumhoz. "Biztosan nagyon király mindkettő, de hogyan ismerjük meg, ha a PS3 a maga 600 dollárjával ennyire gusztustalanul drága és az USA-ban egyébként is csak pár százezret forgalmaztak belőle, Japánban meg még kevesebbet. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nehéz játékot írni rá és az indító címek szánalmasak voltak. Ha már ilyen Wii nevű izét kell megverni, akkor tudod, hogy bajban vagy..."
Az amerikai TIME-nak ezzel az utolsó mondattal gyakorlatilag sikerült mindkét japán céget megaláznia (különösen a Wii-t...), ettől függetlenül sok mindenben igazuk van. A teljes cikket itt olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)