Hirdetés

TimeShift GOLD!

|

A múltkori, kifejezetten kellemesnek nevezhető demó után jó hírrel szolgálhatok a TimeShift rajongóinak: elkészült!

Hirdetés

Még tavaly meg kellett volna jelennie, ám egy akkor kiadott demó utáni visszajelzések kapcsán a fejlesztő Saber, vagy még inkább a kiadó Sierra/Vivendi dönthetett úgy, hogy a TimeShift nem állná ki az idő próbáját. Az eltelt év során alaposan megváltozott a játék külleme, s kiforrta magát az idő manipulálására építő játékmenet is. A kérdés csupán az, hogy egy minőségi játék, mely a végső megmérettetésnél átlagon felülinek is bizonyulhat, milyen esélyekkel indul a jól bejáratott, agyonreklámozott, s nem kevésbé minőségi konkurrensekkel szemben. Személy szerint sajnálnám, ha eltűnne a feledés homályában, s egy újabb címmel gazdagodna a legjobb játék, amivel senki sem játszott kategória.
Dr. Aiden Krone (remélem mindenkinek beugrik erről Kronosz) zsenialitása nem ismer határokat, s amellett, hogy megalkotta az időutazásra és manipulációra alkalmas öltözéket, egy új világot is teremtett, ahol a tudomány az úr, s következmények nélkül, szabadon működhet. A derék dokit, ki egyre komolyabb türannoszi tüneteket mutat, kell a játék során jobb belátásra bírnunk egy, az övéhez hasonló öltözék segítségével.
Mindezt november 2-ától tehetjük meg.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)