Hirdetés

Tinilányt zaklatott egy videojátékos és animés körökben ismert zeneszerző

|

A letartóztatott művész beismerte az ellene felhozott vádakat.

Hirdetés

Ma kellett megjelennie a tokiói kerületi bíróság előtt Hidekazu Tanakának, a Pokémon Journeys: The Sereis, és a Tekken Tag Tournament 2 zeneszerzőjének, akit egy tizenöt éves lány zaklatásával vádolnak. Az áldozatánál húsz évvel idősebb Tanakának ezen kívül még számos, nyilvánosan elkövetett obszcenitásért kell felelnie az elmúlt évtizedből.

A zeneszerző beismerte, hogy tavaly augusztusban megkörnyékezett egy kiskorú lányt, akinek szexuális ajánlatot tett, mi több, eközben állítólag erősen megragadta a karját is. Tanaka kezén két hónappal később, októberben csattant a bilincs, méghozzá erőszakos illetlenség vádjával, ami tulajdonképpen azt takarja, hogy ha valakit szexuális céllal megtámadnak vagy megfélemlítenek. A büntetési tétele ennek Japánban 6 hónaptól 10 évig terjed, amennyiben az áldozat elmúlt már 13 éves.

Hirdetés

Sajtóértesülések szerint Tanaka azt is bevallotta, hogy az elmúlt tíz évben rendszeresen befotózott lányok szoknyái alá a vonatállomáson, és mintegy tucatnyi alkalommal elővette a nemi szervét utazás közben. Mindezt azért tette, mert a lebukás kockázata izgalmat okozott neki, így vezette le a napközben felgyülemlett frusztrációt és a munkahelyi stresszt.

Bár Tanaka a már említett Tekken Tag Tournament 2 mellett a The Idolmaster Cinderella Girls, továbbá a Tantei Opera Milky Holmes első és második részének soundtrackjét is jegyzi, mégis elsősorban anime fronton számít nagy névnek a szakmában. Sok egyéb mellett olyan produkciók dallamait komponálta, mint a Highschool of the Dead, a Wake Up, Girls! és a Love Tyrant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)