Hirdetés

Új Tintin játék bukkant fel a láthatáron

|

Hergé kultikussá vált képregényének hősei ismét visszatérnek kedvenc eszközeinkre.

Hirdetés

A XX. század egyik legismertebb képregénye és egyben Georges Rémi (művésznevén Hergé) világhírű műve újabb mérföldkőhöz érkezet most el, ugyanis a párizsi székhelyű kiadó és játékfejlesztő Microids sajtóközleményben jelentette be, hogy a Hergé képregényekért felelős Moulinsart stúdióval karöltve dolgoznak egy vadonatúj, a "Tintin kalandjai" képregényeken alapuló játékon.

Hirdetés

Nem csupán Tintin és bátor kutyája Milu (esetleg Pompon-ként is ismerhetjük idehaza) térnek vissza, hanem ikonikussá vált társaik is. Számíthatunk újfent iszákos barátunkra, Archibald Haddock kapitányra, vagy a zseniális Tryphon Tournesol, ismertebb nevén Kalkulusz professzorra és akkor meg sem említettük a bohókás Dupond és Dupont felügyelőket. Mindemellett a francia fejlesztő csapat nem várt élményeket ígér a stílusában amúgy akció-kaland vonalat megcélzó játékban.

A megjelenési dátumot egyelőre nem közölte a stúdió, viszont azt már tudjuk, hogy PC-re és konzolokra egyaránt érkezni fog kedvenc riporterünk legújabb története. Fontos a csapatnak a projekt, állításuk szerint ők maguk is nagy rajongói Hergé műveinek. A 2011-es The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn óta egyébként nem volt új játék, ami feldolgozta volna a kalandregényeket. Hamarosan újabb információkkal és érdekességekkel jelentkezik, az amúgy most 35 éves francia stúdió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)