Hirdetés

Tiny Tina's Wonderlands, Kirby and the Forgotten Land és Fortnite - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nem csupán játékoknak szorítunk helyet a naptárunkban, néhány filmet és sorozatot is ledarálunk.

Hirdetés

Megint van pár új megjelenés, aminek meg kell harcolnia a figyelmünkért azokkal a régi kedvencekkel, amelyeket akár tíz-húsz év elteltével sem tudunk megunni. Nincs tehát könnyű dolga a Borderlands spin-offjaként született Tiny Tina's Wonderlandsnek, sem pedig a rózsaszín, gömbölyű és mindenekelőtt csillapíthatatlan étvágyú főhőssel támadó Kirby and the Forgotten Landnek, ugyanakkor az első benyomásunk (a Kirby esetében pedig a végigjátszás) alapján a helyzetük minden, csak nem reménytelen.

Hirdetés

HP - A Tiny Tina's Wonderlands elsőre kelleően agyzsibbasztó tevékenységnek tűnik, pont erre van most szükségem. Persze a GTA 5 sztorit is be kellene fejezni már. Néhány éve...

Paca - A héten váltogattam a Kirby and the Forgotten Land kimaxolását és a Grand Theft Auto V újabb végigjátszását, utóbbit immáron PlayStation 5-ön darálom, és hát simogatja a szemem a 60 fps. Közben megérkezett a Tiny Tina's Wonderlands sajtópéldánya is, kíváncsi vagyok, hogy milyen a Borderlands játékmenete fantasy környezetben (a Borderlands 2-es DLC-t annyira nem éltem, de az régen volt).

Csirke - Leteszteltem mindent, amit le kellett, már a Stranger of Paradise: Final Fantasy Originről írt cikket is olvashatjátok, úgyhogy végre mehetek vissza és csinálhatom azt, amit igazán akarok: NG+-ban pörgetem újra az Elden Ringet. A Tiny Tina's Wonderlandsbe azért ha futólag is, de bele fogok nézni. 

Hunter - Van egy kis baráti közönségem, akik nagyon régóta várják, hogy Discordon streameljem nekik a LiS: True Colorst. A héten elkaptam a játékot egy leárazáson, szóval eljött az idő! Két epizód között azért lepörgetem majd a Lost Ark esemény raideket is, mert a Deathblade-em kriminálisan lemaradt a szerelésével.

Zs - A hétvégén tisztes távolságot tartok mindentől, amin pixelek vannak, ha viszont mégis bekeveredek egy képernyő elé, azon egész biztosan a Marvel's Guardians of the Galaxy pörög majd. Mindenkinek ajánlom, aki torkig van a játékipar open world és live service mániájával: ez bizony egy tőrőlmetszett lineáris móka remek grafikával és élvezetes harcrendszerrel, a szereplők aranyköpései pedig őszintén meg tudják nevettetni az embert. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szada - Minden lehetséges módon lebetegedtem, szóval a videojátékokat átmenetileg  félrerakva újfent a filmek és sorozatok világában pihenek meg. Pörög a Harley Quinn animációs sorozat az HBO Maxon, ami veszettül szórakoztató, emellett pedig folytatom az Uploadot az Amazon Prime-on a második évaddal, mert az első nagyon a szívemhez nőtt. Nem marad ki természetesen a Netflix sem: filmek terén az Adam-projekt megnézése a terv, sorozatok tekintetében meg Az igazság őrzői (The Guardians of Justice), amit pulis kollégám nagyon dicsért a kritikájában, szóval mindenképpen szeretnék belenézni. 

Kivi - Elég régen játszottam már a Fortnite-tal, de az új frissítés felkeltette az érdeklődésem. Az utolsó meccsem óta rengeteg furcsasággal bővült a játék, jó móka lesz pár kört pörgetni és kipróbálni néhány egyedi pályát is.

Szabi - A hétvégén országjáró körúton leszek, úgyhogy valószínűleg nem nagyon lesz időm játszani, de ha esetleg vasárnap este odajutok, akkor folytatom az Assassin's Creed Odyssey-t. Meglehetősen zavar, hogy nagyon fantáziátlan küldetésekkel nyújtották meg a játékidőt, de mivel az egyik kedvenc történelmi korom az ókori hellén birodalom időszaka, így nem bánom, hogy járnom kell a világot, mert látványra tényleg csodát alkotott a Ubisoft.

Tonight - Alapvetően nem vagyok nagy battle royale fanatikus, viszont a Vampire: The Masquerade univerzumért rajongok, így mindenképp tolok pár kört a Bloodhunt aktuális zárt tesztjében, ezen kívül pedig a Fortnite építkezés nélküli verzióját is kíváncsian fogom próbálgatni.

Chava - Továbbra is a felújított Mass Effect 2 van terítéken. A csapatot már összeszedtem, így a fejlesztésekre, valamint a lojalitásuk elnyerésére fókuszálhatok, és persze a DLC-kre, mielőtt nekivágnék az öngyilkos küldetésnek. Emellett persze igyekszem annyi időt a szabadban tölteni, amennyit csak tudok. Örülök a tavasznak, és hogy rövidesen ismét munkára foghatom a horgászfelszerelést.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)