Hirdetés

Tisztázta a Sony a PlayStation Plusra kedvezményesen előfizető játékosok megsarcolásának ügyét

|

Kellemetlen meglepetéssel szembesültek az új PlayStation Plus szolgáltatását tesztelő ázsiai felhasználók, de a Sony gyorsan reagált, mielőtt még nagyobb botrány kerekedhetett volna belőle.

Hirdetés

Míg a világ nagyobbik része csak júniusban tapasztalhatja meg, milyen előnyökkel jár az alaposan átdolgozott, lépcsőzetes struktúrába rendezett PlayStation Plus, Ázsia egyes országaiban május 23. óta élesben próbálgathatják az előfizetők. Eddigi vegyes tapasztalataik azt mutatják, hogy talán mégsem volt olyan rossz ötlet fokozatosan bevezetni az újdonságokat, nem pedig mindenütt egyszerre, mert így még időben kibuknak a sürgős beavatkozást igénylő gyermekbetegségek.

Pont ilyen azon pórul járt játékosok ügye is, akik korábban kedvezményesen fizettek elő a PlayStation Plusra, ám amikor a szolgáltatás valamely magasabb szintjére kívántak átállni, a Sony nemcsak a különbözetet fizettette meg velük, hanem azt is, amit a kedvezményes vásárlásukkal megtakarítottak.

Hirdetés

Egy ilyen lépésnek annyira rossz az optikája, hogy egyesekben fel is merült a kérdés, nem valami hibáról van-e szó. Nos, mint kiderült, nekik volt igazuk, mert a Sony egy tweetben tisztázta, hogy baki történt, azok a játékosok pedig, akikről a kelleténél nagyobb összeget gomboltak le, természetesen visszakapják azt, ami nekik jár.

A cég egyúttal megosztott egy táblázatot, amely alapján már mindenkinek világos lesz, hogy átváltáskor mit kap a korábban betárazott PS Plus feltöltőkártyákért cserébe.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)