Hirdetés

Konzolokra költözik a Titan Quest

|

A jelenlegi generációs konzolokra is meg fog jelenni a Titan Quest: Anniversary Edition, még gyűjtői kiadás is lesz belőle.

Hirdetés

Egy hónapja örömködtünk azon, hogy a Titan Quest 11 év után új kiegészítőt kapott a vadonatúj kampányfejezetet kínáló Ragnarök képében, most pedig amiatt örülhetünk, hogy az Anniversary Edition végre konzolokon is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A THQ Nordic bejelentette, hogy a Titan Quest 2018. március 20-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra felújított grafikával, offline egyjátékos móddal és hatfős kooperatív móddal, valamint a későbbiek folyamán valamikor a Nintendo Switches változat is követi. A konzolos csomag tartalmazni fogja az alapjátékot és az Immortal Throne kiegészítőt, de a Ragnarököt nem. A standard kiadás mellett elérhető lesz a Collector's Edition is, benne egy sisakkal, egy jegyzetfüzettel, valamint persze a játékkal.

Szerintetek van még létjogosultsága?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)