Hirdetés

Titan Quest Live Stream - nézd meg élőben a GameStar teljes játékát

|

Ma 18:00-tól egy élő stream keretében vethettek egy pillantást arra, hogy mi vár rátok a GameStar teljes játékában, a Titan Questben.

Hirdetés

A GameStar magazinhoz ebben a hónapban a Titan Quest és Titan Quest: Immortal Throne teljes játékokat kaptátok ajándékba, de ha még nem ismernétek a legendát, akkor most bepillanthattok ebbe a varázslatos világba.

A Titan Quest többnyire az ókori Görögországban játszódik: kalandjaink során olyan legendás helyszíneken fordulunk meg, mint Hellász, Athén, Spárta, valamint Egyiptom és Kína, a kiegészítő pedig egyenesen az alvilágba vezet minket. De hogy is néz ki ez a gyakorlatban?

Sirius ma 18:00-tól egy livestreamben mutatja be nektek a Titan Questet. A videót természetesen ebbe a cikkbe is bele fogjuk frissíteni, de akár a YouTube csatornánkon is követhetitek az adást.

Ha már ott vagytok, akkor iratkozzatok is fel, abból még nem volt baj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)