Hirdetés

Titan Quest - 11 év után új kiegészítőt kapott

|

Új tartalmakat kapott a Titan Quest: a Ragnarök névre keresztelt kiegészítő rengeteg újdonságot hozott magával, beleértve a kampány egy teljesen új fejezetét is.

Hirdetés

Az átnevezett Nordic Games (már THQ Nordic) első lépéseinek egyike volt a felújított Titan Quest kiadása, amelyet az eredeti változat tulajai teljesen ingyen kaptak meg, de a többiek is kedvező feltételekkel pótolhatták a klasszikust. A Titan Quest: Anniversary Edition idén augusztusban látta meg a netvilágot és nem csupán az átdolgozott alapjátékot, de az Immortal Throne-t is magába foglalta - a fejlesztők szerint közel 1300 változtatást végeztek az eredeti verzión (ami GameStar teljes játék is volt pár éve). 

Hirdetés

Most mindenféle előjel nélkül megérkezett a Titan Quest: Anniversary Edition vadonatúj kiegészítője, a Ragnarök (bizonyára nem véletlen az időzítés, a Thor: Ragnarök nemrég jelent meg), amely egy teljesen új sztorit mesél el. Egy titokzatos fenyegetés ugyanis Észak-Európa felfedezetlen földjeire szólítja Hádész hőseit, ahol új küldetések, ellenfelek, képességek, funkciók (például fegyvertípusok, kibővített karaktertestreszabás) és kincsek várják őket - utóbbiakat a régebbi fejezetekben is találhatunk. A harcosok immáron elérhetik a 85-ös szintet és akár Runemasterekké is válhatnak, akik egyszerre harcolnak varázslatokkal és fegyverekkel. Rengeteg újítást kínál a Ragnarök, van ízelítőnk is hozzá. 

A Titan Quest: Ragnarök már beszerezhető PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)