Hirdetés

Titanfall 2 - megvan, mikor jön az első ingyenes pálya

|

Pár napot kell várnunk az Angel City's Most Wanted megjelenésére, ami az átdolgozott map mellett más újdonságokat is hoz, teljesen ingyen.

Hirdetés

A Titanfall 2-höz nem jön fizetős letölthető csomag, csak azoknak kell extra pénzt kiadniuk, akik szeretnék titánjukat átfesteni, vagy egyéb testreszabási lehetőségeket kihasználni. Az összes pálya ingyenesen letölthető lesz, kezdve az első részből átvett Angel Cityvel.

Az előrendelők november 30-ától, a többiek december 3-ától érhetik el az Angel City's Most Wanted csomagot, mely tartalmaz még egy új fegyvert (Wingman Elite Pistol), egy új kivégzést, és hat titan kitet. Szintén ezzel kerül be a játékbeli bolt, ahol a fent említett skinek lesznek megvásárolhatók, valamint egy statokat mutató képernyő. 

A Respawn azt is taglalta, mire számíthatunk még az évben: lesznek dupla XP hétvégék, illetve a jelenlegi játékmódok feldobott változatait is kipróbálhatjuk rövid ideig. 

Ha még nem vettétek meg a játékot, érdemes lesz figyelni a Black Friday akciókat - külföldön nagyon lenyomták az árát, talán itthon is számíthatunk valami jelentős áresésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)