Hirdetés

Titanfall 2 - pörgős új játékmóddal érkezik a második DLC

|

A második DLC nem csak három új térképpel, hanem egy igazán ígéretes új játékmóddal is bővíti a Titanfall 2-t.

Hirdetés

Továbbra is úgy gondolom, hogy a Titanfall 2 a tavalyi év egyik legjobb FPS címe, amit mindenkinek érdemes kipróbálnia. A legújabb ingyenes DLC pedig egy érdekes új játékmódot is megnyit majd számunkra, így még több multis kaland várja azokat, akik tesznek egy próbát a Respawn játékával. 

A Titanfall 2 összes tartalmi kiegészítője teljesen ingyenes mindenki számára, így a hamarosan debütáló második DLC-t is díjmentesen bezsebelhetjük majd. A csomagba három új térképet pakoltak, valamint egy teljesen új játékmódot, ami a Live Fire nevet kapta. Ebben a 6v6 módban kizárólag pilótákat irányíthatunk, a meccsek pedig 5 körön át zajlanak. Nincs újraéledés, vagyis egyetlen élettel kell átvészelnünk a fordulókat, amik maximálisan egy percig tartanak. Tovább csavarja a dolgot, hogy egy kört úgy is meg lehet nyerni, hogy nem vadásszuk le az összes ellenfelet, viszont mi birtokoljuk a "semleges zászlót". Itt igazán pörgős, gyors meccsekre lehet számítani.

A három új pályából kettő kifejezetten a Live Fire játékmódhoz készült, a harmadik pedig egy Columns névre hallgató új Coliseum térkép lesz. Más jóságok is várnak majd bennünket a DLC-ben, ezekről és a pontos megjelenési dátumról hamarosan többet is elárulnak a készítők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)