Hirdetés

Titanfall 2 - bemutatkozott a következő DLC új titánja

|

A következő Titanfall 2 DLC is ingyenesen kínál majd egy új gépszörnyet és egy teljesen új térképet.

Hirdetés

A Titanfall 2 következő nagy frissítése kellemes frissességet hoz majd a harcosok mindennapjaiba, és akárcsak az összes többi megjelenés utáni tartalom, ez is ingyenesen elérhető lesz. Ez főleg a titángyűjtőknek jó hír.

Az új gép meglehetősen ütősnek tűnik. A Monarch egy középtávolságban hatékony Vanguard osztályú mech, ami egyébként egy különleges fejlődési rendszerrel is fel van szerelve. Minél több időt töltesz benne, annál több extra tuningot választhatsz rá, míg végül a gép felölti majd a "végső formáját". 

A fejlesztéseket nem részletezte a Respawn de példának azt állította, hogy képesek leszünk majd elszívni ellenséges titánok erejét, és abból feltölteni a saját, vagy társaink pajzsait. Az összes választható extráról és minden ezzel kapcsolatos infóról egy videóban beszélnek majd a fejlesztők.

Az új térkép sem lesz kevésbé érdekes: a Relic egy építési terület, amit a lezuhant Odyssey köré húztak fel. Ez a név főleg azoknak lesz ismerős, akik végigjátszották a Titanfall 2 kampányát.

Mindezeken felül a frissítéssel átdolgozzák még a Crashsite térképet, behoznak az üzletbe két Prime Titan dizájnt a Ronin és Tone titánokhoz, és kapunk még egy rakat színezést, orr festést, és kozmetikai apróságot. Mindez május 30-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)