Hirdetés

Titanfall 2 - most érdemes visszanézni

|

Ha kicsit lassúnak találtad a Titanfall 2 fejlődési rendszerét, a hétvégén érdemes lesz játszani, hiszen most a szokásosnál gyorsabban lépdelhetünk felfelé a ranglétrán.

Hirdetés

Ugyan a játék nem fogyott végtelenül jól, mióta a Titanfall 2 bekerült az EA Access/Origin Access Vault részébe, azóta sokkal többen léptek a Frontier csatamezejére. Ráadásul nemrég egy új DLC is megjelent, amit egy játékbeli eseménnyel ünnepelnek meg a készítők.

Hirdetés

A Postcards from the Frontier egy új kivégzési animáció mellett egy új pályát hoz a Live Fire módba és három új helyszínt a kooperatív Frontier Defense-be is. Ennek örömére pedig szeptember 5-éig dupla XP-t kaphatunk, így gyorsabban szerezhetünk új fegyvereket, titánokat és más fejlesztéseket is, ami nyilván elsősorban azoknak jön jól, akik csak nemrég kezdtek játszani a Titanfall 2-vel. Érkeztek egyébként fizetős tartalmak is, a különleges új skinek ráadásul úgynevezett Squad Leader bónuszokat adnak. Így a szintlépéshez szükséges meritekből eggyel többet adnak az egész csapatnak és némi eséllyel dupla XP-t is kaphatunk egy-egy meccs végén, mikor ezeket használjuk.

Ti visszanéztek a különleges esemény alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)