Hirdetés

Titanfall 2 - egyre biztosabb, hogy PlayStationre is jön

|

Bár bejelentést továbbra sem kaptunk, az EA ismét arra utalt, hogy a Titanfall 2 már nem csak a Microsoft konzoljaira jelenik meg.

Hirdetés

Már közvetlenül a Titanfall megjelenése után elindult a szóbeszéd, miszerint a Respawn Entertainment a játék sikerétől függően elkészítheti a folytatást, sőt az eladási statisztikák alapján az Electronic Arts állítólag már le is szerződtette a csapatot a második részre. Azóta már többek között egy műfajváltást is pletykáltak, de az első hivatalos konkrétumokra egészen máig kellett várnunk.

A tegnapi Technology, Internet & Media Conference 2015 eseményen az EA pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen is részt vett, és mondott pár szót a következő Titanfallról. Noha klasszikus értelemben vett bejelentéssel ő sem szolgált, szavai egyértelműen jelzik a terveket: "Tavaly csak Xboxra jelent meg, és bár még nem jelentettük be, a jövőben valószínűleg lesz egy másik Titanfall játékunk is, ami nem csak egyetlen platformon hagy majd nyomot."

Jorgensen többet nem árult el erről a témáról, viszont azt nem rejtette véka alá, hogy az EA hosszútávú tervei között szerepel, hogy évente legalább egy FPS-t kiadjon. Idén a Star Wars: Battlefrontot és a Battlefield Hardline-t nagy eséllyel megkapjuk, jövőre jöhet a Battlefield 5, és talán utána következhet a Titanfall 2, úgyhogy ez még a viszonylag távoli jövő. 

A Titanfall Xbox 360-ra, Xbox On-ra és PC-re jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)