Hirdetés

A Titanfall 2 fejlesztői nem vállalnak felelősséget az EA arcoskodásáért

|

A Respawn Entertainment világossá tette, hogy a játék Twitter-oldalán megjelent Call of Duty-nak szóló szurkálódásokért nem ők a felelősek.

Hirdetés

Két hét telt el a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenése között. Mindkettő gigantikus húzónévnek számít, ami gyakorlatilag önmagát adja el, így végül senki nem értette, hogy az EA miért gondolta jó ötletnek, hogy a még kicsit bizonytalannak mondható Titanfall 2 pontosan a két titán között jelenjen meg. Biztos több járható út is van ilyenkor a marketingesek számára, de az EA sajnos a legrosszabbat választotta.

Míg az EA magabiztosan védte a döntését, addig a számok sajnos nem őket igazolták. A Titanfall 2 egyelőre nem teljesít túl jól a piacon még annak ellenére sem, hogy a kritikusok szerint elképesztő előrelépés történt az első részhez képest. Ezen sajnos egyáltalán nem segít az EA Twitteres kampánya sem, aminek a gerincét a konkurencia kritizálása képzi. Ebben a tweetben például azt írják, hogy "Emlékszel, amikor megvetél egy játékot, és ezzel megkaptál mindent? A Titanfall 2 emiatt is különbözik, nincs szükség season passra."

Teljesen rendben van, hogy a Titanfall 2-höz nem lesz Season Pass, viszont ez attól lesz egy kicsit idétlen, hogy rögtön a szomszédban ott van a Battlefield 1, aminek a jövője szinte teljes egészében a Premium szezonbérletre és a fizetős kiegészítőkre van felépítve. Ami viszont tényleg nagyon szomorú, hogy nem sokkal később az EA kifejezetten a Call of Duty: Infinite Warfare-t érintő negatív kritikákat kiemelve próbálta feljebb emelni az egyébként önmagában is jó játékot: "Az egyik »főleg lassú és érdektelen«, míg a másik » őrült precizitása felvillanyoz".

A Respawn Entertainment csapata persze egyáltalán nem ért egyet ezzel a fajta viselkedéssel, ezért rögtön meg is osztottak egy Tweetet, amiben egyértelművé teszik, hogy ők kizárólag a saját Twitter-csatornájukon keresztül kommunikálnak a rajongókkal:

Csalódást azt látni, hogy még mindig vannak olyanok, akik szerint a másik fejére taposva lehet csak feljebb jutni, főleg egy keményen és jól dolgozó csapat kárára izmozva, akik pont a minőségi munkával akarnak figyelmet kivívni maguknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)