Hirdetés

Nagyon laza a Titanfall 2 launch trailer

|

Nyakunkon a Titanfall 2 megjelenése, amihez kedvcsináló gyanánt a készítők egy elég menő előzetest hoztak össze.

Hirdetés

Ki ne vágyna egy ilyen kapcsolatra? Elképesztően laza, hatékony, összeszokott párosokat látunk az előzetesben, akik egy apró rezdülésből is megérzik, mire készül a másik. Csodálatos.

A Titanfall 2 még a héten megjelenik, és az eddigi tesztek alapján kimondottan jó lett. A mostani előzetesből ugyan nem sok jön át abból a történetből, amit korábban már láttunk, de nem is ez a lényeg.

Hiába különbözik annyira egymástól egy mozgékony és gyors pilóta, illetve a robosztus titánja, mégis tökéletes összhangban tudnak együtt dolgozni és szétrúgni néhány hátsó felet.

A Titanfall 2 PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Akik pedig előrendelik a játékot, 3 nappal hamarabb kapnak hozzáférést az Angel City térképhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)