Hirdetés

Titanfall 2 - négyfős kooperatív mód érkezik, nyilván ingyen

|

A következő nagy Titanfall 2 frissítés hoz egy új módot, amiben összeállhatunk pajtásainkkal a robotok, katonák és titánok hadai ellen.

Hirdetés

Nem tudni még, meddig tart ki az Electronic Arts a Titanfall 2 mellett, de a játék első évfordulójáig még szinte biztosan jönnek extra tartalmak.

Hirdetés

Legközelebb például a Frontier Defense mód, melyben egyszerre legfeljebb négy játékos darálhatja a változatos ellenfeleket kooperatívan. Úgy működik majd, mint más játékok hordamódja; fejleszthetjük saját robotjainkat, hogy az öt hullám során ők is segítsenek minket. Két kör között fejleszthetünk és vásárolhatunk ezt-azt. Öt pályát támogat első körben. Nézzétek meg a kapcsolódó videót:

A frissítéssel egy Rise nevű map, valamint a Township Live Fire map is érkezik. Megjelenés hamarosan. A játék multija július 28-30. között ingyen kipróbálható lesz minden platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)