Hirdetés

Titanfall 2 - ezt a rekordot látva kedved lesz visszatérni az oktatópályára

|

A Titanfall 2 erre fogékony játékosai külön speedrun-számot csináltak a kampány eleji oktatórészből, amit egyesek már elképesztően gyorsan végig tudnak vinni.

Hirdetés

Ugyan a Titanfall 2 első számú attrakciója továbbra is a többjátékos mód, az egyjátékos komponenssel sem okozott csalódást Vince Zampella csapata. Sőt, olyanok is vannak, akik számára az egyedi mozgási rendszert kihasználó kampányban való játék tökélyre fejlesztése lett a legszórakoztatóbb.

A teljes kampányra vonatkozó speedrunok mellett vannak olyanok is, akik a játék eleji gyakorlópályán, a Gauntleten igyekeznek tökéletesíteni az idejüket. A cikk írásának idején éppen Deadlokked a csúcstartó, de elmondása szerint még ő is tud majd faragni az idejéből. Ahogy a fenti videón láthatjátok, néhány felrobbantott gránát segítségével akár 50 km/h fölé is fel tudja gyorsítani karakterét, így érte el a leggyorsabb büntetés nélküli időt. Ugyanis a 17,8 másodperces időnél ment már gyorsabbat is a Titanfall 2 közössége, de akkor nem sikerült minden, a pályán lévő ellenfelet likvidálni.

Nektek mi a leggyorsabb időtök a Gauntletben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)