Hirdetés

Titanfall 2 - ingyenes lesz a kampány egyik legjobb küldetése

|

Kvázi demót kap a Titanfall 2, melyben a The Beacon misszió és a gyakorlópálya, a Training Gauntlet lesz megtalálható. Új DLC is jön, és a multit is kipróbálhatjuk a jövő hét végén.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb egyjátékos élményét nyújtotta a Titanfall 2 kampánya, ami nem csak a történet miatt lett kitűnő, hanem a fejtörők miatt is. A The Beacon az egyik legemlékezetesebb küldetés volt, ebben tudtuk manipulálni az időt és váltogatni a múlt és jelen között.

Nem véletlenül döntött úgy a Respawn, hogy pont ezt teszi ingyenessé. Március 30-a és április 3-a között nyílt hétvége lesz, ami azt jelenti, hogy bárki teljes terjedelmében élvezheti a többjátékos mód nyújtotta örömöket, viszont ezzel együtt jön a demó is, ami korlátlan ideig marad. A misszió mellett a Training Gautletben is lehet gyakorolgatni a mozgásmechanizmust, esetleg új rekordot beállítani a ranglistán. 

Jövő hét csütörtökön érkezik a Colony Reborn DLC is, ami egy új pályát, egy fegyvert, két Prime titant és egy kivégzést hoz. Ingyenes lesz mindenkinek, hiszen ezt ígérték, és tartják is a szavukat. Bővebb információt és a kivégzés gifjét itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)