Hirdetés

Titanfall 2 - ingyen próbálhatjuk ki a multit

|

Egész hétvégén mehet az ingyenes multi móka, ráadásul az EA Access, illetve Origin Access előfizetők mindebbe hamarabb bele is kóstolhatnak.

Hirdetés

Ma bejelentette az Electronic Arts, hogy a hétvégén bárki ingyen tehet egy próbát a Titanfall 2 többjátékos módjával.

A remek szórakozást ígérő multi december 2-án válik mindenki számára ingyenesen elérhetővé, az EA Access és Origin Access előfizetők azonban némi előnnyel indulnak, ugyanis számukra már november 30-án díjmentesek kipróbálható lesz a többjátékos mód. Arról egyelőre nem esett szó, hogy egészen pontosan meddig is tart a próbaidő, de elég valószínű, hogy hétfőn véget ér a dolog. 

Én személy szerint nagyon remélem, hogy a próbaidőszak alatt még több játékos meggyőződik majd arról, mennyire kiváló játékkal van dolgunk. Ti ki fogjátok próbálni a Titanfall 2 multiplayer módját a hétvégén? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)