Hirdetés

Titanfall 2 - mi is örülnénk egy ilyen exkluzív borítónak

|

A Tokyo Game Show lelkes látogatói annyira meghatották a Respawn Entertainment csapatát, hogy egy különleges meglepetéssel készülődnek a számukra.

Hirdetés

Kicsivel több, mint egy hét múlva megjelenik a Titanfall 2, ami minden tekintetben nagyobb lesz az elődjénél. A játékot fejlesztő Respawn Entertainment a legutóbbi Tokyo Game Show-ra is kivitte a játékot, a fogadtatás pedig annyira pozitív volt, hogy szerettek volna valami különlegeset adni az ottani rajongóknak.

A csapat egy videóban jelentette be, hogy a Titanfall 2 japánban egyedi dobozképpel fog megjelenni, amelyen a játék főszereplőjének is nevezhető BT-7274-est láthatjuk a Ronin kardjával a kezében. Ez egy érthető választás, hiszen ha megfigyeljük (és ez a videóban is elhangzik) a Titanfall 2 rengeteg ihletet merít a japán kultúra olyan csillagaiból, mint az Akira, a Gundam, a Macross, az Appleseed vagy akár a Ghost in the Shell.

A Titanfall 2 megjelenése október 28-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti várjátok már a játékot? Melyik borító tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)