Hirdetés

Titanfall 2 - ideje újra titánba pattanni, itt az új frissítés

|

Aki új tartalmakra várva tette pincébe a titánját az most kezdje leporolni, mert ma nem csak egy új játékmód érkezett, de dupla XP hétvége is kezdődött.

Hirdetés

Az új Titanfall 2 frissítés két Live Fire specifikus térképet, egy új playlistet, a Coliseum térképet, és még rengeteg apróságot tartalmaz. A legjobb az egészben, hogy még ma befut a frissítés.

A hivatalos weboldal pontokba szedve leírta, hogy mit tartalmaz az eddigi legnagyobb patch, de a kezdő pilótáknak az is nagyon fontos infó, hogy mától egészen február 27-ig kétszeres tapasztalati pont jár a meccsek után. Aki lemaradt a fejlődésben, az most behozhatja haverjait.

A frissítés legnagyobb dobása a Live Fire játékmód, amiben 6v6 küzdünk csak pilótákkal. A cél az, hogy minél többet kinyírjunk az ellenséges játékosok közül. Lévén nincs újjáéledés és egy kör csak 1 percig tart, az nyer, akinél több ember maradt talpon. A Stacks és a Meadow térképek kifejezetten ehhez a módhoz készültek.

Az új játékmód a frissítéssel együtt még ma befut. Aki rendszeresen tolja még a Titanfall 2-t, az a kommentekben mesélje el, hogy hogy tetszett neki az új mód.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)