Hirdetés

A Titanfall fejlesztői kinevették a Nintendo Switchet

|

"Esélytelen, hogy a Titanfall 2 megjelenjen Nintendo Switch-re" - mondta a Titanfall egyik dizájnere, miközben épp hangosan kinevette a Nintendo új konzolját.

Hirdetés

A Titanfall 2 marketingkampánya elég megosztó volt, a Respawn ezért el is határolódott az EA-től, mert szerintük nagyon fontos, hogy tiszteletben tartsák más fejlesztők munkáját.

Úgy látszik, hogy néhány pohár tömény után már koránt sem akkora a tisztelet. Mohammad Alavi, a Titanfall 2 senior dizájnere a Drunk Tech Review csatorna meghívottja volt, ahol épp a Nintendo Switch volt a téma. Természetesen az is szóba jött, hogy ha már az EA teljes mellszélességgel támogatja a Nintendót, jön-e a Titanfall 2 is, mire az volt a válasz:

Nem, biztosan nem. [lehet, hogy kicsit más szavakat használt]. Esélytelen, hogy erre felmenjen a Titanfall. Ez ugyanaz a Zelda, mint ami a Wii U-n is fut.

- mondta nevetve Alavi. Persze várható volt, hogy ez lesz a vége a dolognak de azért talán ennél visszafogottabban is kifejthette volna a véleményét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)