Hirdetés

Titanfall 2 - már úton az első javítócsomag

|

A mai napon hivatalosan is megjelenik a Titanfall 2, de természetesen máris készül hozzá az első PC-s javítás.

Hirdetés

Végre megjelent a Respawn Entertainment első igazán ütősnek ígérkező játéka, a Titanfall 2. A külföldi sajtó teljesen oda van érte (a mi tesztünk még készül), viszont a srácok úgy érzik, hogy a PC-s teljesítményen még van mit javítani, szóval máris készül az első patch.

Azt még nem tudni, hogy mikor jelenik meg a javítás (vélhetőleg az elkövetkező néhány napban), viszont a csapat egyik tagja a NeoGAF fórumon elárulta, hogy a GPU teljesítmény terén számíthatunk jelentős javulásra még akkor is, ha esetleg egy kicsit régebbi kártyával rendelkezünk:

"Dolgozunk egy gyors PC-s patchen, ami segíteni fog a GPU teljesítményen és benne van valami, ami miatt én speciel már nagyon izgatott vagyok. Főleg azoknak fog ez tetszeni, akiknek egy kicsit gyengébb GPU-ja van és csak az számít, hogy kipréseljék a játékból az utolsó képkockát is."

Remélhetőleg ennél nagyobb technikai problémák már nem lesznek a játékkal (mint ahogy azt mostanában már sajnos megszokhattuk), arra pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz ez a titokzatos feature.

Ti mit gondoltok? Beszerzitek a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)