Hirdetés

Titanfall 2 - nem lesz lemez a PC-s változat dobozában

|

Míg a Metal Gear Solid V esetében legalább a Steam telepítőjét kiírták egy lemezre, a Titanfall 2 fejlesztői nem pazarolnak erre.

Hirdetés

A játékok már rég kinőtték a DVD-ket, ráadásul egyre kevesebben raknak gépükbe olvasót. A PC-sek között a blu-ray nem terjedt el annyira, hogy megfelelő alternatíva legyen, így a letöltés marad az egyetlen megoldás. Hacsak nem akarja valaki 7 lemezen odaadni játékát, mint tette azt a Rockstar a GTA V esetében, de ott is felmerültek problémák, és jobban járt, aki vásárlás után inkább a Social Clubról szedte le, nem a korongokkal szórakozott.

A Respawn Entertainment úgy döntött, nem rak lemezt a Titanfall 2 PC-s, dobozos csomagjába, így tulajdonképpen aki ezt veszi meg, egy szép és sokféleképp felhasználható tokot kap, benne egy kóddal. A játékot ezután az Originen kell aktiválni, majd kivárni, hogy lekússzon az a körülbelül 50 giga adat, amennyi a játékot alkotja. 

A magyar játékosok az árat nézve még mindig a dobozos verzióval járnak jobban, 60 euró helyett kb. 16 ezer forintot kell fizetniük, de kérdés, hogy ha a lemezelhagyásból tendencia lesz, nem fognak-e feljebb kúszni az árak is. Reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)