Hirdetés

Titanfall 2 - nagyobb pályákat és csáklyát is kaphatunk

|

A Titanfall 2 megjelenéséről és újdonságairól beszélt a játékhoz kapcsolódó reddit egyik moderátora.

Hirdetés

Szinte biztos, hogy az Electronic Arts idén októberben egy lövöldözős játékkal tarolni fog: a Battlefield 1 abszolút esélyes arra, hogy az év egyik legnagyobb durranása legyen.

A Titanfall 2-vel kapcsolatban - látva, hogy az első rész nem lett igazán nagy siker - azért kicsit szkeptikusak vagyunk, de mivel a két játék más korban játszódik, és a játékmenet is különbözni fog, ennek is megvan az esélye a sikerre. A kiadó nem tart a bukástól, és ezt valószínűleg azzal is bizonyítani fogja, hogy a Titanfall 2-t is októberben adja majd ki. Ezt a napokban a játéksorozat redditjének egyik moderátora, ilovegoogleglass erősítette meg. Forrása elmondása szerint a pilóták rengeteg új képességet és lehetőséget kapnak, köztük a csáklya használatát, amivel gyorsabban közlekedhetnek a pályákon, beszállhatnak a titánjukba, vagy magukhoz húzhatják ellenfeleiket. A többjátékos pályák az első rész mapjeinél nagyobbak lesznek, és a maximális játékosszám is ehhez igazodhat. Megjelent egy új kép is, erről annyit írt, hogy a bal oldala lesz a borítón.

Várjuk az E3-at és a hivatalos leleplezést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)