Hirdetés

Titanfall 2 - Jack és a robotja

|

Egy nagyon hangulatos videó mutatja meg a Titanfall 2 egyjátékos módját.

Hirdetés

Látszik, hogy nem egy ebédszünetben rakták össze a Titanfall 2 sztoriját, és valószínűleg kihozzák belőle, amit lehet. Nem csak pusztán nagyon menők leszünk és megmentjük a világot, hanem megismerhetjük, hogy a pilóta, Jack, és a titán, BT-7274 hogyan próbálják egymást segítve túlélni a csatákat.

A fenti videóban olyan mondatok hangzanak el, mint hogy "Nem fogok még egy pilótát elveszíteni", vagy "Megcsináljuk, BT, ne aggódj!". Közben azért megtudjuk, hogy az IMC egy fegyvert készített, amivel egész világokat tud elpusztítani. Nevetségesen bárgyú és meglepően élvezetes is lehet még a Titanfall 2 kampánya, október végén megtudjuk, végül hogyan sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)