Hirdetés

Titanfall 2 - a speedrunnerek is rákaptak

|

A nemrég megjelent Titanfall 2 kampányának leggyorsabb végigjátszását nemrég öt perccel előzte meg egy finn speedrunner.

Hirdetés

Vannak, akik még mindig elég régi játékok speedrun-rekordjait döntögetik meg, de az őrült sebességre törekedő játékosok természetesen az új címekkel is kísérleteznek. Így a Titanfall 2 elég jól sikerült kampányában is elindult a versengés, bár valószínűleg a közeljövőben még pár percet sikerül faragni a mostani rekordból.

A hivatalos ranglista első helyét jelenleg a finn speedrunner, DraQu tudhatja magáénak, néhány napja ugyanis 1 óra 38 perc és 58 másodperc alatt végzett a kampánnyal (ebbe nem számítanak bele a töltési idők). De a Titanfall 2 speedrunnerek gyorsulását jól illusztrálja, hogy hat nappal korábban még ennél 13 perccel lassabb idővel is csúcstartó lehetett a most már csak harmadik helyezett amerikai játékos. Ahogy minden más játékban, a speedrunnerek már itt is találtak egy trükköt, amivel sok időt lehet spórolni, pilótaként például a csúszás utáni sebességbónuszt használják ki folyamatosan.

Nektek meddig tartott végigvinni a kampányt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)