Hirdetés

Titanfall 2 - új titánt, öt pályát és sok mást kapunk ingyen

|

A Titanfall 2 kozmetikai csecsebecséin kívül továbbra is minden tartalom ingyen kerül be a játékba, és a Respawn beszámolója szerint az elkövetkezendő hónapokban sem lesz hiány újdonságokból.

Hirdetés

Néhány hónapja élesedett egy méretes patch a Titanfall 2-höz, de a Respawn tovább gyúrja a játékot és egy csomó új tartalommal próbálnak visszacsábítani a Frontier csatatereire. Most azt árulták el, mivel készülnek júniusig és bizony ez a lista sem épp rövid.

Kapunk ugyanis két normál és két, az új Live Fire módhoz kapcsolódó pályát is, ahogy érkezik egy új, egyelőre szuper titkos titán is. Aki viszont pénztárcájával is szeretné kifejezni támogatását a Titanfall 2 felé, az két újabb titán (Ronin és Tone) Prime változatait is megvásárolhatja több új kozmetikai cuccal egyetemben.

De lesznek nem feltétlenül tartalmi jellegű frissítések is, a Gen korlátot például 100-ra emeli a csapat, a privát meccsekbe bekerül a Live Fire és a Coliseum mód, ahogy visszatér az első Titanfallban látott Marked for Death mód is. Ezek mellett kapunk egy új választható multis frakciót, még több kivégzési animációt, ahogy a matchmaking-rendszert is tovább tervezik finomítani. Az tehát tisztán látszik, hogy a játék támogatása továbbra sem lassul a fizetős tartalmi DLC-k hiánya ellenére sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)