Hirdetés

Jön még egy Titanfall játék idén

|

De valószínűleg még az sem a Titanfall 3 lesz.

Hirdetés

Noha a free-to-play battle-royale lövölde, az Apex Legends nagy mókának tűnik és rengeteg játékos csapott le rá azonnal, azonban sokan csalódottak voltak, hogy végül nem a Titanfall 3-at kapták meg. De lesz még idén meglepetés. 

Hirdetés

A Respawn elnöke, Vince Zampella Twitteren beszélt róla a minap, hogy rengeteg tartalmat terveznek még az Apexhez a jövőben és hallgatnak a felhasználói visszajelzésekre is. Ezen kívül dolgoznak a Titanfall franchise bővítésén is, és imádják, hogy kísérletezhetnek ebben az őrült univerzumban (azt viszont Zampella tagadta, hogy VR-cím lenne, így azt kizárhatjuk).

A titokzatos projektről az EA vezére, Andrew Wilson is szót ejtett a befektetőnek, elmondása alapján az élő szolgáltatás fejlődésével a stúdió azt tervezi, hogy egy prémium játékot indít idén, amely újfajta módon bővíti a Titanfall univerzumot. A következő hónapokban többet is mesélnek majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)