Hirdetés

Új Titanfall játékhoz keres munkatársakat a Respawn

|

A jelek szerint örülhetnek azok, akik már várják a sorozat folytatását.

Hirdetés

Régóta nem titok, hogy a Respawn nem csak és kizárólag egy új Star Wars játékon dolgozik, hanem mellette egy másik projekt is készül a csapat berkein belül (illetve egy VR-címet is készítenek). Nyilván eddig is a legtöbben arra tippeltek volna, hogy a titokzatos Star Wars lövölde mellett a Titanfall harmadik részét hegesztik a srácok, de most újabb erre utaló jelekbe futhattunk bele. 

Hirdetés

A Respawn legutóbb december 15-én rakott ki olyan álláshirdetést, amely a Titanfall sorozattal kapcsolatban senior technical animator pozícióra keres valakit. Mivel a Titanfall 2-höz utoljára 2017 decemberében érkezett tartalmi bővítmény, teljesen egyértelmű, hogy az új munkatárs már nem a második részt fogja bővíteni, hanem egy teljesen új játékon kell dolgoznia. Természetesen azért nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy konkrétan a Titanfall 3-ról van szó, mivel csak a szériát nevezték meg, arra gondosan ügyeltek, hogy a hármas szám ne szerepeljen a hirdetésben. 

Lehet arról vitatkozni, hogy miért nem lett bombasiker a Titanfall 2 (szerintem egyébként a rosszul pozicionált megjelenési dátum a legfőbb ok), de egy olyan játékról van szó, amit máig bátran tudok ajánlani akárkinek, aki esetlegesen kihagyta volna. Remélhetőleg a stúdió a harmadik rész esetében már okosabban bánik a naptárral és a Titanfall 3 olyan sikereket érhet majd el, amelyeket megérdemel. 

Ti várjátok az esetleges harmadik részt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)