Hirdetés

Nem biztos, hogy lesz Titanfall 3

|

Bár a Titanfall 2-t az év játékának is jelölték, és szinte kivétel nélkül pozitív kritikákat kapott, semmi nem garantálja, hogy a Respawn újabb résszel bővíti a sorozatot.

Hirdetés

Korai még a folytatásról beszélni, hiszen a Titanfall 2 csak pár hete jelent meg. Egy interjúban mégis előjött a kérdés, és részletes, de kicsit vészjósló választ kaptunk a Respawn vezérigazgatójától, Vince Zampellától.

Volt már rá példa, hogy egy játék a kritikusoknál jól teljesít, de a kasszáknál valamiért elvérzik, és sajnos benne van a pakliban, hogy a Titanfall 2 is erre a sorsra jut. A kezdeti eladások alapján még Zampella sem tudja megmondani, pénzügyileg siker lesz-e, és bár a csapatnak vannak ötletei, szeretnének többet elmondani a történetről és a világról, egyelőre nem tudják, a Titanfall 3 elkészülhet-e. Biztos benne, hogy valahogyan lehetőséget adnak még elmélyülni az univerzumban.

Az Electronic Arts "elkötelezett" a franchise iránt, de még a Respawn sem tudja, ez az elkötelezettség mit jelent. Nagyon reméljük, hogy ha nem is azonnal, de idővel felfut a Titanfall 2 - szomorú lenne egy ilyen érdekes és értékes IP-t veszni látni. 

Egyébként a srácok egy hawaii nyaralással ünnepelték a megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)