Hirdetés

Úgy tűnik, nem lesz Titanfall 3

|

Sajnos hiába kínálta az utóbbi évek egyik legjobb egyjátékos kampányát, nem kap folytatást a Titanfall 2.

Hirdetés

Nagyon szomorú a Titanfall 2 története, mert hiába volt kiemelkedően jó játék, rosszkor jelent meg, és nem talált kielégítő méretű közönségre.

Hirdetés

Azért az Electronic Arts ennek ellenére is felvásárolta a Respawn Entertainmentet 2017 végén. Még akkor nyilatkozta a csapat, hogy a Titanfall franchise következő játékának fejlesztése zavartalan, de úgy tűnik, nem a harmadik részre, hanem a tegnap megjelent Apex Legendsre gondoltak. Elképzelhető, hogy egy teljes értékű folytatás volt tervben eredetileg, és akár még battle royale módot is kaphatott volna, de az EA még azelőtt akart valamit mutatni, hogy elmúlik a műfaj népszerűsége. Az is lehet, hogy nem kiadói döntés volt, vagy hogy eleve ezt tervezték.

Mivel a Respawn kapacitása is véges, várhatóan már csak a Star Wars Jedi: Fallen Ordert kapjuk tőlük idén, ha annál még áll a novemberi megjelenés. Remélhetőleg május 4-én, a Star Wars napon mutatnak belőle valamit, talán hamarabb, de legkésőbb az E3-on tényleg muszáj lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)