Hirdetés

Titanfall - kiszivárgott videó az alfából

|

Már két napja pörög a Titanfall zárt alfája és ki is szivárgott egy videó, amiben vethetünk egy pillantást a játékmenetre.

Hirdetés

A Titanfallnak hatalmas elvárásoknak kell megfelelnie, a Respawn Entertainment lövöldéje vérfrissítést ígért és az alfából kiszivárgott videók alapján el is hozza azt.

A Titanfall alfatesztjének meghívói már tegnap előtt kimentek a válogatott Xbox One tulajdonosokhoz és egy-két játékos nem törődve a titoktartási szerződéssel videókat rögzített a játékból. Ez természetesen várható volt, a Respawn sem gondolta komolyan, hogy nem lesznek olyanok, akik pár feliratkozóért nem vállalják be, hogy esetleg bannolják őket az Xbox Live-ról.

A Titanfall már alfában is elképesztő látványt nyújt, aki pedig attól félt, hogy a 6v6 esetleg túl kevésnek bizonyul, az nézze meg az alábbi videót és nyugodjon meg. Brutális háború zajlik a csatatereken.

Sajnos a videó már nem elérhető, de érdemes körülnézni a neten, mert sok hasonló került fel az elmúlt napokban.

A Titanfall megjelenése március 14-én várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)