Hirdetés

Titanfall - aranylemezen a Respawn lövöldéje

|

Ez pedig azt jelenti, hogy már semmi sem állhat a megjelenés útjába. Örvendjünk, pajtások.

Hirdetés

A Titanfall hype az utóbbi időben felerősödött egy kicsit, kaptunk egy videót a drága, de fantasztikus Collectors' Edition kicsomagolásáról és a mechek készítéséről, illetve azt is megtudtuk, hogy a PC-s változat 48 gigát foglal majd.

Most a Respawn Entertainment egy tweetben tudatta velünk, hogy a Titanfall aranylemezre költözött.

Egyelőre csak pletykákat hallottunk arról, hogy milyen pályák és játékmódok bújnak meg ezen a lemezen, de hamarosan megérkezik hozzánk a tesztverzió és akkor beszámolhatunk mindenről, amit az újgenerációs lövöldéről tudni érdemes.

Addig is kitartás, a Titanfall megjelenése majd csak március 14-én várható PC-re és Xbox One-ra, az Xbox 360-as verzió pedig nem egész két hetet csúszik majd. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)