Hirdetés

Titanfall - sok kulcs lesz, de nem mindenki kerülhet be a bétába

|

Már mindenki várja a Respawn FPS-ét, de egyelőre csak twitteren bányászhatunk információkért azzal kapcsolatban, hogy ki vehet majd részt a bétatesztelésben.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy nemsokára lesz Titanfall béta, de azt még mindig nem, hogy mikor lesz, vagy hogy kik vehetnek részt benne. Érthető módon kicsit több, mint egy hónappal a végleges megjelenés előtt sokan már elég türelmetlenek, és twitteren bombázzák kérdéseikkel a Respawn munkatársait. A válaszok reményre adhatnak okot, de konkrétumot azt nem tudunk meg belőlük.

A játék közösségi menedzsere, Abbie Heppe egy olyan tweetre reagált, ami szerint mindenkinek hozzáférést kéne kapnia, aki rendelkezik Origin accounttal. Az elképzelés egyébként nem teljesen irreális, emlékezhetünk, hogy ugyanilyen volt a Battlefield 4 nyílt bétája is a megjelenés előtti néhány hétben. Heppe, aki egyébként azt is kiírta twitter-profiljának leírásába, hogy a Titanfallról inkább a Respawn hivatalos twitterén kérdezzék, erre azt válaszolta, "nem annyira korlátozott! Nektek, a hardcore rajongóknak nem jelent majd problémát bekerülni".

Ebből a válaszból sokan arra következtettek, hogy akik előrendelik a játékot, biztos résztvevői lesznek a tesztelésnek, erre pedig néhány órával Heppe tweetje után maga Vince Zampella reagált, aki egyébként elég aktívan válaszolgat a Respawn első játékáról érdeklődőknek. Még olyan banálisnak tűnő kérdéseket sem hagy ki, hogy kell-e majd Origin a Titanfall Xbox One-os verziójához. A stúdió alapítója szeretné, hogy "minden előrendelő kapjon kódot, de nem biztos, hogy sikerül. A top embereink dolgoznak rajta"

Szóval itt tartunk, hivatalos közleménynek se híre se hamva, de valószínűleg még nem eldöntött kérdés, hogy ki is bétázhat, ha eljön az ideje. Közületek ki számít arra, hogy bekerülhet majd? Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)