Hirdetés

Titanfall - mikor kezdődik már a béta?

|

A Spike VGX-es trailerek és új információk után most a Respawn beszélt egy kicsit a várva várt bétáról is.

Hirdetés

A Titanfall jövő márciusi megjelenésének közeledtével elkezdődött a kiéhezett gamerek számára kínzóan lassú információadagolás, cserébe viszont megtudtuk, hogy a szerencsések megjelenés előtt is kipróbálhatják a játékot.

Az Infinity Ward kreatív magjából alakult Respawn Entertainment társalapítója a Spike TV szombati showja alatt nyilatkozott, és bár még nincsen konkrét bejelenteni valójuk, egy esetleges bétára vonatkozó kérdésre így válaszolt: “határozottan gondolkodunk rajta”.

Ennek mondhatni ideje is lenne, mivel Zampella szerint a játékban majdan szereplő összes feature és tartalom elkészült, már csak a tesztelés, egyensúlyozás és a felmerülő hibák kijavítása van hátra. Kitért továbbá arra is, hogy a Titanfall nem támogatja majd a Kinect használatát, bár nem fejtette ki részletesen, hogy miért, csupán annyit mondott, “nem illett a játékhoz”. Nem baj, szerintünk sem.

A bétát sejteti egyébként egy ügyes marketinghúzás is, felállítottak ugyanis a játékban szereplő Hammond Robotics számára - a játék története szerint ők az egyik Titánokat gyártó cég és belőlük alakult az egyik játszható frakció - egy telefonvolnalat, ahol egy előre felvett hangüzenetet hallgathatunk meg.

Ezek az üzenetek elsőre a Hammond marketinganyagainak tűnnek, ám a szemfülesek a játékra vonatkozó kis információkat is kiszűrhetnek belőle. A szombati show előtti üzenetet pedig itt, a bétára is utaló, jelenleg elérhető anyagot pedig itt hallgathatjátok meg. Egyébként a twitteren jelezték, hogy Kanadából tárcsázva a képzeletbeli cég ügyfélszolgálata helyett egy szextelefont kapcsolt a szolgáltató.

Ti várjátok már a bétát?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)