Hirdetés

Titanfall - így regisztrálj a bétára

|

A Respawn megnyitotta a Titanfall béta regisztrációját és kiadott egy új trailert is. Nem bonyolult, indulhat a jelentkezés.

Hirdetés

A Titanfall bétáról már azt hittük, hogy soha nem jön el, de ma reggel jött az email a Respawntól, hogy végre megnyitották a regisztrációt. Boldog nap ez a lövöldék szerelmeseinek.

A Titanfall bétára való regisztráció egészen február 17-ig él majd, úgyhogy aki részt szeretne benne venni, az támadja meg a játék hivatalos oldalát. Nem kell hozzá semmi, csak egy Origin fiók. Az Electronic Arts elmondta, hogy a béta már 14-én, azaz Valentin napon elindul, ami valószínűleg nem tesz majd nagyon jót a párkapcsolatainknak, de sajnos ez van.

Maga Vince Zampella szólt a csodáról.

A Titanfall bétában három játékmódot próbálhatunk ki. Az Attritionben két csapat küzd egymás ellen és az a cél, hogy megöljük az ellenfelet, a Hardpoint Dominationben el kell foglalnunk és tartanunk kell egy adott területet, a Last Titan Standingben pedig mindenki kap egy titánt és az utolsó életben maradt játékos nyer.

Nem kell előrendelni a játékot a regisztrációhoz, elég, ha kiválasztjátok, hogy PC-n, vagy Xbox One-on szeretnétek majd játszani. Sajnos az Xbox 360-on most nem lesz nyílt béta. Ha a Titanfall gépigénye még nem lett volna meg, akkor azért nézzétek meg, hogy biztos elfut-e majd.

Ha még nem lennétek elég izgatottak, kaptunk egy trailert is, amiből megtudhatjuk, hogy mire is számíthatunk, ha végre megkapjuk a kulcsokat. Brutális háború lesz, pajtások.

A Titanfall megjelenése március 13-án várható PC-re és Xbox One-ra, viszont az Xbox 360-as verzió csúszik

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)